طرز تهیه و خواص آب زغال اخته در دوران بارداری چیست
آب زغال اخته
آب زغال اخته ,آب زغال اخته تکدانه,آب زغال اخته چربی سوز,اب زغال اخته سن ایچ,آب زغال اخته چیست,آب زغال اخته تهیه,آب زغال اخته در بارداری
توضیحاتی در مورد آب زغال اخته
زغالاخته یا زغال با نام علمی: Cornus mas درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزانکننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپهای و تیرهٔ زغالاختهایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۸ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتیمتر میرسد. این گیاه بومی غرب آسیا تا جنوب اروپا (ایران، آذربایجان، ارمنستان، آسیای جنوب غربی و اروپای جنوبی) است. میوهٔ آن نیز زغالاخته یا زغال نامیده میشود. پوست تنه این درخت قهوهای است و برگهایش تخممرغی شکل با انتهایی نوکدار و پشتبرگ کمرنگ است. هر برگ سه تا پنج رگبرگ دارد. گلهای زغالاخته کوچک، زردرنگ و زودرس هستند و در پایان زمستان بر درخت پدیدار میشوند. میوه آن شفت آویزان و بهشکل بیضی کشیده و به رنگ سرخ تیره و به درازای تقریباً ۱۵ تا ۲۰ میلیمتر میباشد. در ایران این درخت بیشتر در ارسباران(اهر) و هیر (قزوین) میروید. میوه زغالاخته ترش مزه است. از میوهٔ رسیدهٔ این گیاه کمپوت و مربا تولید کرده یا به صورت خشکبار مانند آلبالوی خشک مصرف میشوددر این مطلب از سایت جسارت در مورد طرز تهیه و خواص آب زغال اخته در دوران بارداری چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با زغال اخته
زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد و التهاب های مسئول انواع بیماری ها از قبیل آرتریت، آلزایمر و بیماری های قلبی می شود. نتایج پژوهش های اخیر نشان داده است که نوشیدن آب زغال اخته به طور منظم می تواند برای مقابله با التهاب های بیماری زا و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر باشد. علاوه بر این پولیفنول های موجود در زغال اخته مانع از فعالیت سلول هایی می شود که التهاب را در بدن افزایش می دهد. نتایجی که اخیر در دانشگاه جزیره پرنس ادوارد انجام شده است نشان می دهد پروانتوسیانیدین موجود در زغال اخته می تواند کارایی سلول های سرطانی پروستات را کاهش دهد.
ارتباط بین سلول های مغزی با زغال اخته
ویتامین C
موجود در زغال اخته به ویژه به تولید نورآدرنالین کمک می کند که باعث
ارتقای ارتباط بین سلول های مغزی می شود و برای سلامتی بسیار مفید است
آب زغال اخته و سلامتی قلب
یک لیوان آب زغال اخته به طور روزانه می تواند برای سلامتی قلبتان مفید باشد. نتایج بررسی های علمی نشان می دهد که مصرف آب زغال اخته به صورت روزانه در افزایش میزان کلسترول خوب خود موثر است. به عقیده متخصصان مصرف فلاوونوئیدها که در این میوه قرمز وجود دارد باعث کاهش خطر بیماری های قلبی می شود.
زغال اخته و عفونت های باکتریایی
نتایج یک بررسی علمی که در مدرسه علمی هاروارد انجام شده نشان می دهد که مصرف 45 گرم زغال اخته شیری و خشک می تواند مانع از چسبیدن باکتری ها به مجاری ادراری و بروز عفونت های این ناحیه شود. نتایج پژوهشی که انستیتو پلی تکنیک ورستر انجام داده است، آب زغال اخته می تواند برای پیشگیری و مقابله با عفونت های باکتریایی نیز موثر عمل کند.
زغال اخته و آب مروارید
زغال اخته تأمین کننده ویتامین C بدن است. 100 گرم از این میوه های قرمز تازه حدود 22 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می کند. ویتامین C موجود در زغال اخته به ویژه به تولید نورآدرنالین کمک می کند که باعث ارتقای ارتباط بین سلول های مغزی می شود. یادتان باشد که این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی، افزایش سرعت التیام زخم ها و جراحت ها و همچنین پیشگیری از بروز آب مروارید چشم موثر است. این میوه قرمز همچنین حاوی ویتامین های B1 ،E ،K و منگنز و مس است.
- ۹۷/۱۰/۰۵
پشت نوازش ها …
سرزنش ها …
پشت تمام نگاه های معنی دارش …
پشت سکوتش …
پشت لبخند های پراز رازش …
عشقی است پنهان تر از تمام محبت های دنیا